BERITA BAIK!!! BATUK BERKAHAK ANAK BERKURANG DALAM 4 HARI

????????????

Pernah dengar kisah salah seorang pengguna kami?

Namanya Nisaa. Beliau antara pengguna yang berpuas hati dengan BALM dan HERBAL OIL NAJLAA.

Beliau seperti juga ibu-ibu lain, berasa risau apabila anak kecilnya berusia setahun lebih mengalami batuk yang teruk hingga ada masa tertentu mengganggu tidur anaknya.

Walaupun sudah berjumpa doktor, dan mengambil ubat yang diberikan sehingga habis, batuk anaknya masih berlarutan dan kahak yang berkumpul di dalam dada belum habis keluar.

Disebabkan itulah Nisaa mencari ikhtiar lain bagi mengubati masalah batuk anaknya ini. Beliau menghubungi saya bagi mendapatkan BALM dan HERBAL OIL NAJLAA.

Selepas 2 hari menggunakan produk ini, badan anaknya mula mengeluarkan hingus. Batuk tetap ada. Kebiasaannya begitulah kesan tindak balas selepas menggunakan BALM NAJLAA.

Selepas 4 hari beliau menghubungi saya dan menyatakan batuk dan kahak sudah berkurang dan anaknya kelihatan lebih sihat.

“Batuk anak saya lebih membaik daripada dulu. Alhamdulillah syukur sangat. Sekarang sudah kurang batuknya. Kalau batuk pun, sikit-sikit sahaja. Yang paling best tidurnya tidak terganggu lagi. Sebelum ini bila batuk, akan terjaga daripada tidur dan batuk berterusan.”

“Yang penting Nisaa selalu sapu HERBAL OIL dan BALM. Nak batuk pun tak jadi. Saya suka sangat. Anak pun suka pakai dan bau. Bila lepas mandi dia sendiri yang tunjuk mahu pakai HERBAL OIL NAJLAA.”