Mangkuk kecil di tangan kiri dan sudu di tangan kanan. “Makanlah sayang. Ibu sedih tengok kamu tidak mahu makan. Badan pun sudah menyusut. Ibu bimbang kesihatan kamu terjejas.”

Entah anak kecilnya faham ataupun tidak. Setiap kali anak itu nampak mangkuk terus merengek. Apabila disuapkan terus menangis. Sedihnya hati ibu ini hanya Tuhan yang tahu.

“Sayang, emak beritahu kalau dulu orang tua-tua naikkan selera makan dengan sejenis herba namanya bonglai. Tetapi di mana hendak dapat?” Mereka suami isteri diam memikirkan jalannya.

Jangan susah-susah balik kampung masuk hutan belantara cari bonglai. Nah! Najlaa Baby bawakan bonglai kepada anda dalam bentuk produk terproses dan mudah guna. Bonglai terdapat dalam 4 produk Najlaa Baby iaitu Herbal Oil, Herbal Cream, Herbal Balm dan Serum.

Khasiat Bonglai yang sangat banyak menjadikan ia pilihan kepada pengasas produk untuk merumuskannya dalam produk Najlaa Baby ini.

Antara manfaatnya adalah menaikkan selera makan. Bagaimana caranya?

Sapu Herbal Oil pada hidung sekali sehari dan amalkan setiap hari selama beberapa bulan. Eh! Lamanya nak dapatkan kesan. Ya, rawatan apapun bukan dapat hasil sekelip mata. Biar lambat asalkan kita tidak duduk diam. Kita ikhtiar dan cuba cari jalan.

Mudah-mudahan Tuhan berkati usaha ini dan mengembalikan selera anakanda tercinta. Insya-Allah lama kelamaan seleranya pulih.

Mahu cuba cara ini dan dapatkan Herbal Oil?

Boleh terus ke kedai online saya http://www.najlaababy.com/beli-online/

Atau boleh WA saya untuk bertanya dan membeli https://tipnajlaababy.wasap.my

Mahu Herbal Oil boleh klik di sini https://tipnajlaababy.wasap.my