Begini bunyi pesanan pengasas Najlaa Baby untuk menghadapi fasa Covid-19…

TINGKATKAN IMUN SISTEM, HENTIkan Aktiviti Coronavirus

Saya scroll FB, ramai menyatakan kerisauaan. Adakah mereka telah dijangkiti koronavirus, sebab ada simptoms selsema, fever… Tapi nak pi screening depa tnya ada ke balik dari negara berisiko, ada ke attend tabligh, ada ke close contact positif Covid-19, kalau takde pi balik…

Yang kita ni tak Sedap hati…
Anak2 pun ikut selsema macam mana ni


Jika anda ada masalah diatas, bukan masanya untuk sakit kepala, walaupun kepala anda tengah pening sekarang ha ha. Yang tak ada masalah di atas pun anda boleh ikut praktikkan

1) Jika anda syak, anda Covid-19, kuarantinkan diri di rumah. Supaya tak menjangkiti orang lain.

2) Buat ELIXIR ini…
India negara kedua paling ramai pendudukdi Dunia, tapi kes Covid belum cecah 200, anda fikir Kenapa??? Mereka makan banyak kunyit.

Tahukah anda Coronavirus…beranak pinak dalam sel badan. Ini menyebabkan org sakit. Kunyit secara saintifik, didapati boleh menghentikan Virus dari beranak pinak

Saya sedang BANTU anda, sila ambil serius, minum secamca campuran ini 3x sehari

Dalam satu botol campurkan

1) Madu
2) Cuka Apple
3) Pati Delima (mengandungi 40% vitamin C) boleh ganti dgn Lemon
4) Ambil kunyit, jika ada kunyit hitam baguss juga takde pun takpe serta halia….tumbuk

Campurkan semua, biarkan seketika utk membolehkan cuka mengektraks keluar kandungan kunyit dan halia. Jika ada #herbaloil Najlaa, campurkan sedikit. Kerana minyak ini kaya herba dan essential oils. Anda pasti pernah dgar khasiat peppermint, lavender, rosemarry dan sebagainya. Minyk tersebut terkandung dlm HERBAL OIL NAJLAA. ia membantu dlm masalah pernafasan.

Kalau takde herbal oil pun takpe, ianya cuma cadangan Ektra baik saja.

Goncang….
Dan minum 3 camca sehari pagi, petang, malam. Ianya makanan tak membahayakan. Berikan pada anak anak juga…orang tua anda.

Bersama kita tingkatkan imun sistem.
Hentikan Coronavirus dari beranak pinak dalam badan.

SHARE jika bermanfaat.

fightcovid19
Sumber : Azimah founder Najlaa