Saya Nurulhilyati adalah Ejen Rasmi Najlaa Baby Skincare Wangsa Maju. Laman web ini diwujudkan bagi berkongsi pelbagai maklumat berkenaan penjagaan anak khususnya dan keluarga amnya dengan menggunakan produk Najlaa Baby.

Antara maklumat yang dikongsikan di sini berkaitan dengan maklumat produk, cara penggunaan, petua, testimonial pengguna, penyakit-penyakit yang dapat dirawat dengan produk Najlaa dan banyak lagi.

Produk Najlaa Baby sudah banyak membantu para ibu terutamanya dalam menangani masalah bayi kecil dan ahli keluarga yang lain. Najlaa Baby terbukti dapat meredakan penyakit-penyakit biasa seperti batuk, demam, kahak, selesama, kudis, gatal, kayap, gigitan serangga, eczema, sawan tangis, athma, kembung perut dan banyak lagi. Saya sendiri menggunakannya dan alhamdulillah dengan izin Allah serasi dan berkesan dengan saya dan keluarga.

Atas dasar ingin membantu para ibu seperti saya yang prihatin kepada keluarga, maka secara serius saya menaikkan laman web Najlaababy.com ini. Pelbagai maklumat yang saya fikir berguna dan diperlukan oleh ibu, diletakkan di sini.

Maklumat-maklumat yang dipaparkan di sini kebanyakannya adalah berkaitan pengalaman sendiri dan ada juga cerita-cerita yang dikongsikan daripada rakan Najlaa Baby yang lain. Apabila ada maklumat yang saya peroleh daripada sumber orang lain, saya sedaya upaya mengenal pasti sumber penulisnya dan menyatakannya dalam artikel. Namun terdapat juga artikel yang saya tidak dapat mengenal pasti sumbernya. Sekiranya ada artikel tuan puan di dalam laman ini tanpa menyebut nama tuan puan sebagai penulis asal, mohon maklumkan saya.

Petua, rawatan dan tip yang ada di sini hanyala berpandukan pengalaman para pengguna dan saya sendiri. Saya tidak bertanggung jawab sekiranya berlaku perkara-perkara yang tidak diingini ke atas mereka yang mengaplikasikannya.

Bagi mereka yang ingin mendapatkannya secara langsung dan mahu membuat pembelian terus secara online. Boleh ke ruangan BELI ONLINE untuk membuat pembelian. Saya sediakan perkhidmatan pembayaran melalui BANK IN, KAD DEBIT dan KAD KREDIT.

KLIK DI SINIUntuk membuat pembelian

Bagi mereka yang mahu hubungi saya secara terus boleh WA saya di talian 0162605502.

Jom! lawati dan like FB page tipnajlaababy saya.